Danskerne er vilde med USA

Har du også lagt mærke til, hvordan de amerikanske trends konstant bevæger sig til Danmark og resten af Europa for den sags skyld? Danskerne er helt vilde med USA, når det kommer til disse trends, og især det, som rør sig indenfor mode og mad, er noget vi danskerne er ellevilde med.

Her kan du læse lidt mere om nogle af de trends, som vi danskerne især er vilde med, når det kommer til USA. Og hvis du ikke allerede har prøvet nogle af dem, er det måske ved at være på tide?

Madtrends

Noget, som vi danskere især har taget til os, er de amerikanske madtrends. Om det så er burger, amerikanske pandekager eller donuts, man er blevet fan af, så er det i hvert fald tydeligt, at disse ting også er blevet en stor del af det danske bybillede.

Også bubble tea er noget, som flere og flere danskere er begyndt få øjnene op for, selvom det kan virke lidt skørt. Du kan også selv prøve dig frem med nogle af disse amerikanske madtrends – eksempelvis bubble tea, som faktisk er meget lækkert!

Moden

Et andet område, hvor man næsten ikke kan undgå at lade sig inspirere af USA, er moden. Selvom der også er andre store byer i Europa, som beskæftiger sig meget med mode og er kendte for det, så er USA bare heller ikke til at komme udenom, når det kommer til mode.

En by som New York er eksempelvis ikonisk, når det kommer til stil og tøj, og de store modetendenser, som bliver skabt i USA bevæger sig direkte ind i danskernes garderober.

Det er altså meget tydeligt, at danskerne får meget inspiration fra amerikanerne, når det kommer til at følge de nye trends.

Leave us a Message