Dine køkkenknive fortjener en god knivblok

Har du investeret i nogle gode og dyre køkkenknive, som du elsker at bruge ved din madlavning, så vil det være en stor skam, hvis dine knive ikke bliver beskyttet rigtigt.

Ser pænt ud

Dine køkkenknive skal ikke blot ligge i en skuffe. De skal de ikke for at være beskyttet fra slag fra andre knive eller andre køkkenredskaber. Slag der kan gøre dem hurtigt sløve og dermed have behov for ofte at blive slebet. Men ud over at en knivblok er en beskyttelse af din knive, så er det også ofte et pænt interiør, at have stående fremme i dit køkken. Man kan få imponerende mange, flotte og velfungerende modeller. Du sender et godt signal til dine gæster ved at have en flot opbevaring af dine knive.

Så ved du hvor de er

Endnu en fordel ved en knivblok er at du så altid ved hvor dine knive er. Du slipper for at de er lagt i en forkert skuffe eller gemmer sig i skuffen under andre køkkenredskaber.

Bedre Hygiejne

Køkkenredskaber kastet tilfældig ned i en skuffe kan være medvirkende til virkelig dårlig hygiejne. Der kan sidde lidt skidt tilbage fra opvaskemaskinen. Eller hvis du har husdyr som eksempelvis en hund eller en kat, så kan der være urenheder. Igen må man sige, at en knivblok er en god ide. Du stikker kun en her ren kniv ned i en blokken, og den holder sig naturligvis ren her.

Bedre sikkerhed

For børnefamilier er det også en god ting med en knivblok. De gør risikoen for at en kniv bliver glemt fremme meget mindre. Man får en god vane med at sætte sine knive i blokken, og så er de væk fra børnene. Selvfølgelig skal blokken være anbragt et sted, hvor det er umuligt for de små at nå.

Der er mange gode grunde til at anskaffe sig en knivblok, og du kan helt sikkert finde en, der passer ind til dine behov og til jeres køkken.

Leave us a Message