Få baller af stål

Træning er populært. Det er der mange grunde til. I dag er det mode at få en stor numse. Den skal trænes stor og fast. Retter sagt man skal have baller af stål. Der er nogle helt bestemte øvelser, som hjælper dig godt på vej mod dette mål.

Få det rigtige udstyr

Mange øvelser kan man lave uden noget udstyr. Men ønsker man en stærkere numse, så er det en god ide at tilføje noget vægt. Ved hjælp af vægt anstrenger du din krop, sådan den kan holde til mere. Her kan du med fordel få hjælp fra en squat rack. Den er specielt lavet til at lave squats, sådan man kan få det bedste resultat.

Der findes flere forskellige stativer, og det gælder bare om at finde det som passer allerbedst til dig. Det er samtidig også forskellige vægtklasser de har. Klik her og få mere inspiration.

Brug udstyret rigtigt

Det er vigtigt man bruger udstyret rigtigt for at undgå skader. Bruger man udstyret forkert, så kan man risikere at få vedvarende skader. Det er vigtigt du ikke tager mere vægt end du kan klare. Det er bedre du træner dig selv op til at tage mere vægt, end du starter ud med meget vægt.

Som oftest følger der en manual med til udstyret, og en god ide er at læse dette igennem før. Det behøves ikke at være svære end det er.

Hvad kan jeg bruge en squat rack til?

En squat rack er specielt designet til øvelser med fokus på ben og baller. Du kan lave forskellige slags squats, men hvor du har vægt på dine skulder. Du øger dermed presset, og vil opnå et resultat hurtigere end uden. Dens hoved fuktion er squats, men alt efter hvilket stativ du køber, så kan den have flere funktion.

Leave us a Message