Når storbyen bliver omdannet til noget nyt

motoriseret

For ikke så lang tid siden var jeg et smut nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Massevis af mennesker passerede mig hele tiden på elektrisk løbehjul og vejene var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt forskrækket og forstod ikke helt hvad det var og hvorfor det var sådan! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de i grunden.


Da jeg kiggede nærmere efter så gik der nogle brandnavne igen på de her løbehjul, som de unge kørte på! Måske skulle jeg selv prøve disse fartøjer, tænkte jeg så. Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min overraskelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Så derfor søgte jeg hurtig på Lime rabatkode, som var den app eller det software jeg havde installeret på min mobil.


Kort tid efter kørte jeg gratis rundt på et elektrisk løbehjul, da rabatkoden virkede fint. Hvis du vil finde den samme kode som mig så kan du se en rabatkode til den her app, der var der også en del andre sjove rabatkoder jeg kunne bruge. Det var faktisk en pænt stor oplevelse!

Byens rum til leg

Men en muse i ryggen så jeg mulighederne for oplevelser i det urbane rum i en radikalt ny form. Jeg parkerede derfor min bil i gåafstand med en ny rabatløsning til ParkMan, – den havede jeg også fundet på nettet. Så var jeg nemlig ude og prøve en af de hersens skatebaner. Her kom der fuld knald på de sanselige oplevelser da jeg blev iført inliners, som er en slags rulleskøjter. Ved inliners er der kun en række hjul. Betegnelsen inliners referer for det ikke skal være løgn til at hjulene står på en linie. Det er så morsomt, og på trods af at jeg var pakket ind i knæ-, håndleds- og albuebeskyttere – kombineret med fornem og overraskende smart skaterhjelm, så endte jeg alligevel i asfalten og pådrog mig et par hudafskrabninger.


En af grundene var, at jeg lige skulle prøve den lille rampe, og da jeg nåede til den,, så var der ikke mere mod tilbage og jeg panikkede og endte med fødderne i vejret og rumpen i jorden.


Herefter var der et par unge knøse der hørte mig om jeg ikke kunne tænke mig at være med i deres spil da de netop stod og manglede en sidstemand (kvinde). Det kan være du allerede kender spillet, som er noget der hedder floorball. Det er en sjov mellemting mellem fodbold og ishockey, og i hvert fald tror jeg at drengene på det hold, som jeg kom på fortrød at jeg kom på deres hold. Målene blev i hvert fald ved med at gå i mod os men det var underholdende at prøve sportsgrenen floorball.

Det at udnytte byens rum på sanselige nye og anderledes måder er nu blevet en mission for mig, så jeg har sat mig for følgende projekter: At sende pile afsted med en ordentlig bue på Amagers Action Center, hoppe rundt og udnytte kroppen med parkour og Streetmovment på Vesterbro, skyde med hardball rifler udendørs på Skovbanen i Taastrup og sidst men ikke mindst at spille keglefodbold i Dragør.

Leave us a Message