Put and take fiskeri – En aktivitet for hele familien

fiskesøer

Det er sundt at bevæge sig udenfor i den friske luft, men det kan være svært at finde udendørsaktiviteter. Det kan specielt være svært, hvis man vil have hele familien med. Det er yderligere svært, hvis man ikke blot kan pakke strandtasken og tage på stranden. De fleste mennesker har nemlig en tendens til at ville være indenfor, når det er køligt i vejret.

Det er her put and take fiskeri kommer ind i billedet.

Hvad er put and take?

Put and take er en måde at fiske på. Det går i og for sig blot ud på, at man fisker i en privatejet sø. Ejeren af søen slipper så ørred ud i søen, som man kan betale for at forsøge at fange.

Denne form for fiskeri er meget udbredt i Danmark, og der findes privatejede fiskesøer i hele landet. Det er en god måde at blive introduceret til fiskeri på. Man kan samtidig være sikker på, at forholdene er i orden.

Der er ikke fangstgaranti, så man behøver nødvendigvis ikke at tage af sted med det formål, at man skal fange aftensmaden. Det kan derimod være en måde, hvorpå hele familien kommer ud og afsted. Fiskeri er en afslappet aktivitet, og det er en god øvelse i tålmodighed. Derudover er det jo blot en bonus, hvis man rent faktisk får lov til at tage en fisk med hjem!

Fiskeri kan være en god aktivitet for folk i alle aldre. Det kan selvfølgelig være nødvendigt, at man er i stand til at holde en fiskestang. Det er en sund hobby at have, og en god aktivitet for hele familien. På den måde vil I have en god undskyldning for at tilbringe tid udenfor i den friske luft.

Leave us a Message