Sådan finder du en gin der giver en smagsoplevelse

wine family

Når det kommer til gin, kan de fleste nok godt genkende, at der er stor forskel på kvalitet og smag fra gin til gin. Selvom mange allerede i teenageårene har bestemt sig for, at det ikke er en spiritus der passer til deres smagsløs, kan det være af en meget specifik årsag. Nemlig at man nok ikke har smagt den rigtige gin endnu.

Der er fantastisk mange typer gin i verden, og det er vigtigt at finde en af en kvalitet, som man kan stå inde for. Ellers får man simpelthen ikke den rigtige smagsoplevelse. Det kan man dog hurtigt finde ud af, ved at smage sig frem.

Gin behøver ikke at smage af gran og sprit

Der er en del af dem der endnu ikke har fundet glæden ved gin, som nok har associationer til både en smag af gran, og eventuelt også bare en sprittet fornemmelse. Dette er heller ikke helt langt fra virkeligheden. Mange discount gins, man køber i de lokale supermarkeder, har overhovedet ikke en karakter, der er værd at bruge tid på, hvis man skulle være interesseret i at give gin et ekstra skud.

Det er nemlig også typisk de typer gin, man bruger til billige mixers på barer og klubber. Det betyder dog ikke, at gin behøver at være dyre fornøjelser. Det handler blot om, at kunne læse lidt om den inden, og finde en, der er brugt nogle urter af en anden kvalitet til at lave. Skal man have en ordentlig gin, er det ikke nødvendigvis prisen der er afgørende. Det kan ligeså vel være hvilke noter der passer til ens smagsløg. Er man interesseret i at finde gin, der kan gøre noget ved ens forhold til spiritussen, bør man helt klart se på en ordentlig forhandler.

Leave us a Message